Karácsonyi SAL - 6. mutizás

Az elmúlt hetekben keveset bár, de azért haladtam az AMAP mintával is, íme:
A Mon Ami Pierre - Noel 2009.
6. részlet

 Haladgatok...
A kacskaringók már készen vannak:)

A hétvégén nem volt hímzőtű a kezemben, viszont sikerült mindkét napot úgy eltöltenünk, hogy kizárólag a gyerekeknek szóló programok voltak: mézeskalácsfesztivál, közös filmnézés, a kedvenceiket készítettem mindkét nap és még hógolyózásra is rávettek:)))
Nagyon jó volt, pedig az óvodai létükön kívül /csak délelőttönként vannak ott/ is szinte minden percet együtt töltünk segítség híján. Mégis teljesen más, amikor csak rájuk kell koncentrálni és nem azt hajtogatja az ember, hogy most ezt kell megcsinálnom, vagy azt szeretném, menj már játszani...

1 megjegyzés:

  1. Szervusz!
    Karácsonyi mintákat kerestem a hálón, Rád és erre a csodás mintára akadtam. Aztán megtaláltam, hogy hol lehetne beszerezni, és majd meg is veszem, mert mindig is erre vágytam!

    Minidig is szerettem hímezni, de sosem tudtam a műveimmel mit kezdeni, és még nem akadtam rá olyan szakirodalomra, amely képekkel érthetően magyarázná el, hogy hogyan lehet mondjuk lenvászonba feltűnés mentesen.
    Volna rá valami ötleted? Szerinted fellehetne-e tenni ezt egy szép nagy terítőre díszítő csík ként? Illetve hogyan lehetne megoldani.
    Ne haragudj, hogy a bajommal zaklatlak, de addig nem is merem elkezdeni. Mert mikor megláttam ezt a gyönyörű művet eszembe jutott milyen szép lenne a karácsonyi asztalon. Oldalán ez a minta lenne, és a közepére pedig hasonló betűtípussal pedig: ( A Mon Ami Pierre - ABChristmas-ból valahogy) Boldog Békés Karácsonyt, és Kellemes Új Évet! Szerinted hogy lehetne a legelegánsabban kivitelezni?
    Válaszod előre is köszönöm.
    Üdvözlettel
    Timi
    timea.zeisler@gmail.com

    VálaszTörlés