Kelekótya karácsony...:) 3.

     A karácsonyi készülődésbe immár 2. éve beletartozik Belinda adventi játéka is:). Most is nagy örömmel készítettem az ajándékomat, melyet MrsSame nyert. Nagyon szerettem volna, ha még Karácsony előtt odaér hozzá ez az ajtódísz:

15,5x16,5 cm, DMC 815

     Így aztán gyorsan be is csomagoltam és postára adtam. December 27-én pedig kaptam egy pakkot, benne ugyanazzal a tartalommal, amit Melindának küldtem. Furcsán ismerős volt a borítékon látható kézírás, mégis eltartott egy ideig mire rájöttem, hogy saját magamnak adtam fel a csomagot:))). Melinda címét írtam a feladóhoz, a sajátomat pedig a címzetthez:)))). Lehet, hogy mégis szükségem lenne egy agykurkászra...
Sosem bírtam a feszültséget, de ez a karácsony előtti hajtás úgy látszik teljesen betett nekem:)))))))))).
     A csomag azóta megint útra kelt, remélem hamarosan meg is kapja végre a gazdája.
Valami miatt egyébként nagyon ragaszkodik hozzám ez a díszecske, Belinda elsőre az én nevemet húzta a sorsolásakor:))).
Melinda - ha olvasod - még egyszer elnézésedet kérem a késedelemért és nagyon remélem, hogy még ebben az évben odaér hozzád az ajándékod!

     Szerettem volna még megmutatni azt a csizmát is, amit Mamintivel csereberéltem, de sajnos eltűnt. Ablakdíszként funkcionált egy ideig /kb. fél napig:)/ a gyerekszobában és az egész kompozíciót egyszerre akartam lefotózni az ablakban, de addigra a csizmácska köddé vált... Sejtem, hogy a kisasszony keze van a dologban, pontosabban a titokzatos "kisegér"é, aki a rosszaságokat elköveti mifelénk. Biztos vagyok abban is, hogy az ünnepek utáni nagytakarításkor elő fog kerülni, de addig is nézzétek meg Mamintinél, hogyan is készülnek a csizmácskák:).

     Hát ilyen kelekótyán készültünk mi az ünnepekre és a végeredményről, a nagy napról holnap még írok egy szösszenetet:). Nem írok, mert nincs rá időm, meg különben is hol van már Karácsony?:))))

5 megjegyzés:

  1. Jaaa, hogy nálatok egér :-D, nálunk meg az egyik maci hajlamos mindenféle huncutságokra (a múltkor már kiültettem egy 3 perces büntetésre is, miután tisztáztuk az életkorát az illetékessel :-D.
    Az ajtódísz nagyon csinos és imádnivalóan ragaszkodó természetű :-)!

    VálaszTörlés
  2. Nem kell aggódnod megérkezett és boldogan díszíti a kisfiam ajtaját. :) A két pihe puha dísz felkerült a fára,de le kell szednem,mert Leventém teljesen odáig van érte.
    Jó készülődést az estére.
    És előre is Boldog,egészségben,szerencsében gazdag,alkotással teli új évet kívánok neked és családodnak!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy épségben odaért végre:).
    Nektek is Boldog Új Évet kívánok!

    VálaszTörlés