Ányi kérdése...

     Érdekes és szerintem többeket érintő kérdést vetett fel Ányi az előbb. Nézzétek meg és kommenteljetek, plíííííz!
Ezzel kapcsolatban: mit szólnátok egy "Juszt is hozzászólok!" mozgalomhoz? Mondjuk 1 héten keresztül nem csak olvasunk, hanem hozzá is szólunk /persze értelmesen és érdemben/ azon magyar blogok bejegyzéseihez, amikre fel vagyunk iratkozva. Igen, sok időnk fog "rámenni", de ugye nekünk is jól esik ha nem az "éternek" írunk, hanem visszhangja is van a bejegyzéseinknek... Úgy érzem sok örömet szerezhetnénk egymásnak.
Benne lennétek?

11 megjegyzés:

  1. Nagyon nehéz vállalkozás, de szerintem próbáljuk meg.
    Én annyira örültem neki, hogy mikor "visszatértem' a hímzős csajok közé (egy ideig csak a scrapbook és semmi más nem volt...), olyan nagy örömmel és szeretettel fogadtatok vissza, hogy teljesen meghatódtam tőle. Nem akarom, hogy itt is egyedül érezzük magunkat. Olyan jó, hogy ti sem akarjátok! Idő ide vagy oda, amit elolvasunk, ahhoz tényleg próbáljunk meg hozzászólni. Na, nem mindenáron, de jól esik az ember lányának. Én is nagyon rossz kommentelő vagyok, de az utóbbi hetekben igyekszem odafigyelni, hogy ezen változtassak. Én próbálkoznék továbbra is :)))
    Köszönöm a kezdeményezést! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Erika vagyok....Ányitól találtam ide. Igazad van valóban sok örömet szerezhetnénk a megjegyzéseinkkel egymásnak.....ezzel is bizonyítva, hogy nem csak a követőink számát akarjuk szaporítani. Engem is nagyon elszomorít amikor a hozzászólásomra semmi reakció nem érkezeik......
    Jó az ötlet.....hogy kivitelezhető e? Nem tudom, de egy próbát megérne!

    VálaszTörlés
  3. Én benne vagyok!!! Tényleg jó érzés amikor komment is van a bejegyzéshez, mert én pl. kíváncsi vagyok mások véleményére és csak a statisztikából látom, hogy ja, engem olvasnak? :(
    Szóval én csatlakozom ehhez a kezdeményezéshez. :))

    VálaszTörlés
  4. Szintén Ányitól jöttem ide, és meg kell mondjam, hogy nagyon-de nagyon tetszik az ötlet!!! :))) Ha nem baj, "viszem is tovább a hírt" a blogomra :)

    VálaszTörlés
  5. Hát akkor vágjunk bele:).
    Mivel fő ötletadónk - Ányi - a scrapbook nagymestere, neki kellene egy pofás logót összehoznia és ha megvan kirakjuk, aztán csak nézünk mit Rozi:))). Pontosabban olvassuk a hozzászólásokat és természetesen írjuk is. Ányi ugye megcsinálod?

    És tényleg semmi kötelezettség, semmi "muszájból" dolog, csak mindenki próbáljon meg minél több visszajelzést adni azoknak, akiket szeret "kukkolni":).

    Nagymamis örülök, hogy itt vagy és mindenkinek aki benne lenne kis mozgalmunkban.

    Ányinak pedig nagy-nagy köszönet, bizony kell, hogy néhanapján felnyissák a szemünket!

    VálaszTörlés
  6. Szia Blithe! Vigyed csak nyugodtan:))). Én csak hirtelen felindultam, de örülök, hogy nyitott fülekre talált a téma!

    VálaszTörlés
  7. Vittem is a hírt, itt a link - http://my-p-project.blogspot.com/2011/11/juszt-is-hozzaszolok-mozgalom.html - ha nem baj, egy régebbi képemet is felhasználtam, hátha a képpel együtt még figyelemfelhívóbb lesz :) ! Esetleg, ha valakinek kedve van felhasználni a képet, nyugodtan tegye :)
    Remélem mások is kedvet kapnak hozzá :) !!!

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom én is a kezdeményezéshez. :-)

    VálaszTörlés
  9. Blithe híre már száll is az éterben, tőle jöttem. :) Igazából megemberelné a lustaságom ez a kis mozgalom, szóval igyekszem betartani és viszem tovább én is. :)

    VálaszTörlés
  10. Készítettem képet!
    Itt a linkje vagy a blogomról is másolható :)
    http://4.bp.blogspot.com/-60Qk_hwz9fE/Tra-QsGxc3I/AAAAAAAAJ_o/pIM6elOHchQ/s190/juszt%2Bis%2Bhozz%25C3%25A1sz%25C3%25B3lok.jpg

    VálaszTörlés
  11. Köszi, mindjárt rakom is ki!

    VálaszTörlés