Tavasz van... - Spring is here...

     ...végre tavasz van - még a hétvégi lehűlés ellenére is - immár visszavonhatatlanul:). Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ilyenkor teljesen bezsongok, mondhatnám le sem lehet lőni. Bár azt hiszem kiscsaládomnak egyre gyakrabban jut eszébe ez az opció:D.
     Ha elkap az ihlet, turbó üzemmódban vetem rá magam a tervmegvalósításra, persze ez általában nem az ablakpucolást, kinőtt gyerekruha-válogatást, vagy a nagyvasalást jelenti - na nem:D. Bezsongásom tárgya minden esetben valami nagyszabású alkotós-kreatívos dolog, olyan aminek a megvalósításához több nap, vagy hét is kell és az év többi részében nincs hozzá elég mojóm - tavaly például magaságyásokat gyártattam életem párjával, amiket aztán tele talicskáztunk földdel és igazi konyhakert-paradicsomot hoztam létre a korábbi szokványos veteményes helyett...  aminek köszönhetően az egész nyaram és az ősz nagy része a betakarítás-tartósítás jegyében telt :P. Ez persze valószínűleg ebben az évben is így lesz, hiszen most sem tudtam ellenállni a csábításnak - már a paprika és paradicsom palánták is ki vannak ültetve és muszáj volt pár különlegességet is beszereznem -, de ez van, aki szeret a kertben bogarászni tudja milyen az ha egy-egy növényke, vagy magocska mindenáron be akar költözni a birtokra:D.
     No de jól elkanyarodtam az eredeti témától... szóval idén teljesen más, ám szintén hozzám közelálló projektet találtam magamnak: előkurkásztam az összes tavaszi-nyári hímzésminta tervemet és ki is hímeztem nagy részüket:))). Sőt olyan ügyes kislány voltam, hogy a régebben már mutatott mintáimat is kicsinosítottam, új címlapot kaptak - éééés fel fognak végre kerülni egy helyre, hogy könnyen elérhetők legyenek bárkinek. Ezzel pedig egy egy újabb pipát biggyeszthetek a régóta halogatott nagy tervek listájára /vállveregetős szmájli/:).
     Most kedvcsinálónak egy kis szösszenetet hoztam az egyik tavaszi mintából meg az éppen nyíló virágainkról...

 Szösszenet az egyik tavaszi mintából...

 Ők nyílnak most a kert 'vidéki' stílusú részében:)


Köszönöm, hogy itt jártál!:)




4 megjegyzés:

  1. Tavasz van, de tavasz ám!!! És nagyon ígéretes, ami látszik... :)))

    VálaszTörlés
  2. :-) Én is hasonlóan vagyok a kertel, mint Te. Mindig van mit csinálni és mindig találok valami újat ami még kell. :-)
    A hímzés részleted nagyon szép, kíváncsian várom az egészet! :-)
    Szépek a virágaid! :-)

    VálaszTörlés
  3. Már a kis mintarészlet nagyon felcsigázott!!! :) Igazán várom a megújult minta gyűjteményt.
    Csodásak a virágaid:) Puszi

    VálaszTörlés
  4. It's looking so lovely! Beautiful stitches!

    VálaszTörlés