Karácsonyi színek jelen:) - X-mas colors are here:)

    A fészbúkon csatangolók már láthatták egy részüket, sőt van akinek már van is belőlük, most már itt is megmutatom végre... 5 új fonalszín érkezett az osztott pamut hímzőfonalakhoz, valamint 3 féle karácsonyi színű 32 ct-os Zweigart lenvásznat is festettem Nektek:). IDE KATTINTVA tudjátok megnézni a fonalakat, ITT pedig a lenvásznakat. Szintén karácsonyi színekben pompázó kézzel festett pamut perléket találtok ITT, továbbá van 6 új tiszta selyem hímzőfonal is ITT.
Ha bármi kérdésetek van, illetve vásárolni szeretnétek keressetek bátran e-mailben.

Van egy kis előkarácsonyi ajándékom is: 2013. november 30-ig minden magyar olvasóm /tehát aki követi ezt a blogomat390.- forint helyett 340.- forintért vásárolhatja meg a PAMUT osztott hímzőfonalakat. 


     I've painted 5 new mouliné colors and three 32 ct linens for you in X-mas colors:). CLICK HERE for the cotton threads, and HERE ARE the new linens. And you can find 6 new pure silks HERE and some new hand dyed cotton fine perlés also in Christmas colors HERE. Informations and order via e-mail or you can buy now on Etsy.

     Néhányan ízelítőül:
     A little sneak peek:













4 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek az új színek Barb, a selyem fonalak közül a Rhododendron a kedvencem, de nagyon tetszik még a Mistletoe Leaves és a Holly Berries is!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek az új színek is! Naná, hogy ki szeretném majd próbálni őket!

    VálaszTörlés