Jardin Privé - Quaker de Noel...

     ...mert miért ne kezdene az ember lánya új hímzésbe, ha úgyis több tucatnyi megkezdett vár rá? 1-2 plusz már igazán nem számít:))).
Szóval: jelentkeztem idén is a Facebook-on szervezett Karácsonyi SAL 2013. elnevezésű karihímzős csoportba. Most több mintából is lehet választani, nekem két Jardin Privé mintán akadt meg a szemem. Az egyik a Quaker de Noel...
Nagyon szeretem bökni, 32 ct-os Zweigart Belfast lenre öltögetem saját festésű 'Rouge' nevű hímzőfonallal. Keretezve lesz az már biztos, viszonylag nagy méretűre szerettem volna készíteni ezért 2x2 szállal böködöm. Így állok most:

     ...I've started to stitch this lovely sampler, because I've join to Karácsonyi SAL 2013. on Facebook /Karácsonyi means Christmas in hungarian:)/. Can be choose from 6 pattern, I chose two by Jardin Privé... one for the Quaker de Noel. Fabric is 32 ct Zweigart Belfast linen and I using my own hand dyed thread 'Rouge' 2 over 2. I really like stitching this and I think will be beautiful!  A quick photo about mine sampler:

  Quaker de Noel -Jardin Privé
Fabric: Zweigart Belfast 32 ct
Threads: Barbaral Creations 'Rouge'
Stitched 2 over 2

11 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lesz:) Ez tetszik nekem is a karácsonyi minták közül:))) Ha mégis belevágnék valamelyikbe, ez lenne az :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj, Jucus... Neked ez csak egy kis szösszenet lenne a villámtűiddel:)

      Törlés
  2. Tökjó, de én soha nem választottam volna ezt :D Nemhiába kinek a pap, kinek a misebor :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól gondolom nem a mintával van bajod:) Hát... nekem se tetszik, hogy egy csoport kisajátítja ezt a szépséges hobbit, de ettől függetlenül /vagy éppen ezért/ nem hagyom, hogy befolyásolják mit fogok bökni, vagy mit nem.

      Törlés
  3. Eddig nagyon szép! Csak így tovább!
    Nekem is több félkész munkám vár arra, hogy időmilliomos legyek!
    Tényleg: ilyen lottó miért nincs, ahol időt lehet nyerni???

    VálaszTörlés
  4. Szerencse hogy közöm nincs a fb- hoz, fogalmam sincs miről beszéltek a sorok mögött... de amit látok: szép vászonra szép minta kerül mesés színű fonallal egyenletes öltésekkel.... azt hiszem ez az ami lényeges:-)
    Nekem nagyon kellemes és tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Emőke, nélküled ez a vászon nem lenne most a birtokomban:)
      Amit Anginak írtam az NEM arra a csoportra vonatkozik, ahol a közös hímzés van:), sőt még csak nem is Facebook-os csoportra. Csak mielőtt bárki félreértene bármit is:)

      Törlés
  5. Love Jardin Privé's designs! Great new start & the colour of the thread is absolutely fantastic :) Have fun!

    VálaszTörlés
  6. Biztos jó dolog ez a fb-on, de erre végképp nincs időm - különben mikor nyúlnék a számtalan elkezdett munkámhoz? Ez a Jardin Privé minta viszont nagyon izgalmasnak ígérkezik. Kíváncsi vagyok a végeredményre.

    VálaszTörlés
  7. Wow...das sieht ja super toll aus. Der Sampler wird sensationell!!!!

    VálaszTörlés