Újak... - Newbies...

     Fent van minden új festeményem végre a sales-blogon, ITT tudtok válogatni, nézelődni. Kerültek fel pamut és selyem hímzőfonalak, perlék, csipkék és farkasfogak, már őszi színekben is. Ha valami megtetszik írjatok bátran e-mailt /barbara.l@freemail.hu/!
     Nem tudom Ti hogy bírjátok a kánikulát, én most befekszem a gyerkőcök medencéjébe /táborban vannak:D/ aztán pedig csak hímezni fogok, hímezni, hímezni... Legyen szép napotok Nektek is!:)

Ui.: 2x szállt el a feltöltésem, tegnap a csipkés oldal ma  meg a fonalas de totálisan. Visszakínlódtam mindent, elvileg láthatók - ha mégsem, kéretik visítozni!:)))

     My new hand dyed items already waiting for you in my Etsy shop:). Beautiful cotton and pure silk threads, laces, rick-racks and more... Thanks for your visit, have a wonderful day!:)

 



2 megjegyzés:

  1. Leellenoriztem,minden lathato.:) Nehogy visitanom kelljen...:)Csodas szinek,odavagyok a farkasfogaker,csipkekert,himzovasznakert,evenweavekert,gomboker...:)))
    A gyerekek medencejeben en is lubickolok,de nincsnek toborban.:) A hoseget ma nagyon nehezen birtm,de a 40 mar tul sok nekem,meg holnapra is ilyen kanikulat mondanak,ugyhogy...Himezgetek...:)

    Minden jot.:)

    VálaszTörlés