BBD Exchange - 1.

     Időmilliomos lévén - ezt viccnek szántam természetesen:D - részt veszek egy csere-berében, melynek lényege, hogy Blackbird Designs mintát bökünk ki és azt végleges formába öntve lepjük meg a szervező által kijelölt párunkat. Az én ajándékom már meg is érkezett a messzi Minnesota államból, Lindától. Kaptam tőle egy nagyon helyes BBD-motívummal díszített textilborítékot, melyben... nézzétek csak mik lapultak:
     I have joined to the Blackbird Designs Exchange and I received my present from Linda, she is my partner in the exchnge. He sent me a textile envelope with a BBD motive and in the envelope still was...

From Linda...


 Gyönyörű képeslapok Minnesotáról és egy helyes kis pintyőkés, a belseje kézzel teleírva:)
Beautiful postcards about Minnesota and a handwritten card with a sweet cardinal:)

A kedvencem: egy indián álomcsapda:)
A lovely dreamcatcher:) 

Ééés a főszereplő, a textilboríték...
And the main: the textil envelope...


...a BBD mintával.
...with the BBD motive.



Thank you again Linda, I adore all!



6 megjegyzés:

  1. Dear Barbara, you are welcome. The pleasure was all mine. I enjoyed selecting picture post cards to tell you about my home state, Minnesota.

    VálaszTörlés
  2. Szépségeket kaptál, nagyon tetszenek a képeslapok is! Kíváncsian várom, vajon te mit küldesz (meg persze azt is, hogy én mit fogok majd kapni). :-)

    VálaszTörlés
  3. Szép és különleges ajándékok. A képeslap feliratát elolvasva végre megtudtam mi is az az álomfogó - sokszor láttam már, most végre értelmet is nyert :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépségesek, tökéletes kivitelezés, nekem nagyon tetszik, bár az álomfogót még mindig kicsit bizarr vudusnak találom :)))

    VálaszTörlés
  5. Linda is a very generous Lady, you are lucky to have her as a partner in this exchange, she does beautiful work.
    Catherine

    VálaszTörlés