Ajándékötlet...

    ...a mai naptól lehet megvásárolni az Ajándékutalványaimat. Azt hiszem, illetve  remélem tökéletes megoldás mindazok számára, akik hímzős barátokat, rokonokat szeretnének meglepni. De természetesen Ti is kaphattok ilyet a Jézuskától, csak a családtagok figyelmét kell ide irányítani:))) Így tutira nem nyúlnak mellé az ajándékozást illetően azok sem, akiknek csak kevés fogalmuk van hímzőfonalakról, vásznakról és egyebekről:)...

Hogyan működik? Nagyon egyszerűen:
1., Lehet választani
- 2500.-
- 5000.-
- 7500.- és
- 10 000.- forint értékű utalványból /+ postaköltség/.

2., E-mailben /barbara.l@freemail.hu/ letárgyaljuk a részleteket, majd ajánlott küldeményként postázom az utalványt.
3., Aki pedig ilyen utalványt kap, szintén e-mailben megírja nekem mire szeretné beváltani és már küldöm is a csomagot:).
     Az utalványon szerepel az értéke, amelyet az ajándékozott bármire beválthat a sales-blogomon található termékek közül. Szintén megtalálható lesz rajta egy dátum, addig az időpontig lehet beváltani. Valamint egy 6 jegyű kódszám is található rajta, ezt kell majd e-mailben elküldened a kiválasztottak listájával együtt.Tehát magát az utalványt NEM KELL VISSZAPOSTÁZNI!
Valamint lesz a hátoldalon némi apróbetűs rész, természetesen semmi turpisság, csak a félreértések elkerülése végett pár részlet: pl. határidő lejárta után nem lehet utalványt beváltani, készpénzre nem váltható - ilyenek.


     Az utalvány folyamatosan kapható lesz, nem csak a karácsonyi időszakban!
     Ha bármi kérdésetek van, bátran keressetek, ha pedig hirdetitek, megosztjátok azt megköszönöm!

Barbaral

8 megjegyzés:

  1. Szuper ötlet, hogy meglátszik rajta a sok vélemény amit kikértél tőlünk :))))

    VálaszTörlés
  2. :)))))) Igen, alaposan meg kellett vitatni, hogy egy fél mondatnyival rövidebb legyen az eredeti verziónál:)))).

    VálaszTörlés
  3. Hű! Én ebbe már nem merek beleszólni, ez nagyon célorientáltan üzleti és nem is értem. Ha üzleti, akkor hajrá!

    VálaszTörlés
  4. De azt a fél mondatot tényleg ki kellett venni! :-))
    Én azt nem értem, hogy ezen mit nem értesz kedves Beáta. Nem bántásból, de tényleg nem értem. Persze, hogy üzleti célja van, hiszen Barbara fonalakat, hímzővásznat és egyéb, hímzéshez szükséges kellékeket árul. Vannak vásárlói - mint pl. én - és a vásárlóknak vannak hozzátartozói, akik tudják, hogy ez a hobbija, de esetleg nem értenek hozzá, így nem tudnák, hogy mit is vegyenek nekik ajándékba. Erre lett ez kitalálva, hogy az ő dolgukat megkönnyítsék és hasznos ajándékkal örömet tudjanak szerezni. :-)

    VálaszTörlés
  5. Bár, egy ilyen ajándéknak én örülnék a legjobban :D :D :D :) :) :)

    VálaszTörlés