Nagy megtiszteltetés ért...

      ...engemet:))) A mai naptól én leszek Zora-Angi szépséges Chasin' Colors fonalainak "forgalmazója". Angit most leköti picurka csemetéjének nevelése, emellett csekély szabadidejében csak az alkotással szeretne foglalkozni - így abban egyeztünk meg, hogy egy ideig én vállalom át a "logisztikai" feladatokat. De erről inkább írjon ő:

     "...Nos a fonalas biznisz nem áll le, sőt mondhatnám dübörög, csak innentől kezdve Barbaral-nál találhatjátok meg és vásárolhatjátok meg a fonalaimat. A döntésem oka az, hogy szörnyen kevés az időm, azt a pár szabad órácskát is alig tudom kifacsarni az itthoniakból, míg festegetek és címkézek, így - mivel nem szeretném, hogy bárkinek is jócskán késlekedve érkezzen meg a csomagja - forgalmazómnak (ha szabad ilyet mondani) felkértem Barbarát, aki készséggel el is vállalta ezt a tevékenységet, amit itt is hálásan köszönök Neki.
A fonalakat változatlan áron immár Barbaral SALES-blogján tudjátok elérni.
A fonalas weblapot továbbra is én szerkesztem, ezért kérlek benneteket, hogy a kész munkáitokat, kívánságaitokat, esetleges kifogásaitokat a chasincolors (kukac) gmail (pont) com - szóközök nélkül - email címre küldjétek, a rendeléseket, pedig Barbaránál /barbara.l@freemail.hu/ adjátok le.
Barbara itt is köszönöm Neked a zökkenőmentesen lebonyolított üzletet és remélem, hogy továbbra is ilyen hatékonysággal és megértésben tudunk együttműködni."

     Mit lehetne ehhez hozzáfűzni azon kívül, hogy megtiszteltetésnek érzem, hogy Angi rám gondolt és az én mancsaimra bízta a gyerkőceit? Remélem jól fogok gondoskodni a picinyekről:))).


 

6 megjegyzés:

  1. Nahát, nahát... mit mondhatnék... :)))))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szep ,hogy igy egyutt dolgoztok.:)

    VálaszTörlés
  3. Csak összejött ez a kooperáció. :-) Én is remélem, hogy sokáig és zökkenőmentesen fog működni. :-)

    VálaszTörlés
  4. Kedves, szép, baráti vállalás! Gratulálok! mindkettőtöknek.

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok !!! Sok sok megrendelést kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok!
    Végig is néztem a kínálatot, nagyon tetszenek a fonalak! Különösen jó ötlet jobb oldalon a pici hímzés, hogyan "fest" a fonal munkában.


    VálaszTörlés