Pár újdonság - Some newbies...

     Először egy kis ízelítő a hamarosan kapható csemetéimről /amint készen leszek az újabb adag selyemmel mutatok mindent részletesen. Egyszerre szeretném feltenni őket:)/:

     Újabb adag lenvászon, 2 keresztszemes készlet, faalapok, 5 új pamutfonal, 6 új selyemhímző /100% tisztaságú/ és némi rövidáru érkezik hamarosan:) 

     Ezen kívül még 2 "újdonság" van/lesz. Azért idézőjelben, mert amit most mutatok, már néhány hete létezik, csak még nem tettem fel a blogra. Bátortalankáknak mostantól minden adag új színemből kínálok fonalmintát:

 Fonalminta 1©
  
     Minden színből fél méter van mintaként, így bátran ki lehet próbálni őket, mielőtt nagyobb kiadásba vágnátok magatokat. A minta ára 250.- forint postaköltséggel együtt. Ezt sima borítékban postázom, e-mailben tudjátok kérni.

     Már csak kis türelmet kérek és jön a játék, addig is legyetek jók és böködjetek szépeket:)!


Barbaral

19 megjegyzés:

  1. Ajjaj, úgy érzem, megint nyakára fogok hágni a GYED-emnek! :-)

    VálaszTörlés
  2. Jajjjj a karikás cédtől majd összef...etrengtem magam :))))) Nagyon kíváncsi vagyok amúgy, nyugodtan mutathattál volna többet, irigy vagy tán? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent a maga idejében:))).
      Nem bírtam ki, gondoltam, hogy értékelni fogod:))))

      Törlés
    2. Nagyon is, én a helyedben a Barbaral után is tennék egy karikáscét vagy egyenesen az L-et csernélném le C-re :)))) Meg lehet elé sem ártana, már nem azér' :)))

      Törlés
    3. Tiszta lökött vagy:)!

      Törlés
    4. Nekem má mindegy, képzeld el vagyok ásva :)))))

      Törlés
  3. Adri, most már összehozok Neked valami törzsvásárló-kártyát:))).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az jól jönne, mert a zuram kitér a hitéből, a végén ha így haladok, a gyereknek nem jut pelenkára, húzhatok rá teszkós szatyrot. :-) De a részesedésemből, amit a legújabb ötletemért fogsz adni, már futná rájuk. :-)

      Törlés
    2. Valahogy így vagyok én is, bár nekünk már nem pelenkára, de mondjuk lakásra kéne gyüjtögetni:) Izgatja a fantáziámat ez a sok szép élénk szín. Narancssárga anyag meg úgyis kéne... Hm..., várok picit, hátha mégis mást is megkívánok (ami amúgy biztos, csak venni is kéne! :) )

      Törlés
    3. Teszkós szatyor:PPP. Az uradnak nem kell tudni mindenről. Adri, tényleg megcsinálom, a százalék is megy, csak adjunk el belőle:))).
      Már a nevet is kitaláltam éjjel:).

      Törlés
    4. Ildi, megértelek. Tudom, hogy minden forint számít és baromi nehéz egyről a kettőre jutni manapság:(. Szorítok Nektek, hogy minél hamarabb legyen saját kuckótok!

      Törlés
  4. Hű, most nagyon kíváncsi lettem - azok a kis hímzett részletek olyan ingerlőek :-). Az alsó jól tippelek, hogy valamilyen halloween-es lesz?

    VálaszTörlés
  5. Nagyon kíváncsi vagyok, mi mindent ügyködtél össze:) A fonalak tök jók, és még valami: jól tetted, hogy jogvédetté tetted az 1-est....:D :D :D Saját ötlet :)

    VálaszTörlés
  6. Úgy latom rendelhetem a futárt a jövőhónapra is :D

    VálaszTörlés