Hát akkor játsszunk...! - avagy egy 2. éves blog margójára...

     Amennyiben játéknak lehet nevezni ezt a kreatívkodásra buzdító felhívást:))). Olyan aranyosak vagytok, annyi kérdést és ötletet kaptam tőletek a "Te mit készítenél...?" kérdésemmel kapcsolatban:). Elnézést kérek a titkolózásért, de senkit nem akartam előnybe, illetve hátrányba hozni. Nem is szaporítom tovább a szót, lássuk a részleteket - "pici" bevezető után:))):


     Bár korábban is bizniszeltem saját festésű csacskaságaimmal, mégis a blogom létezése óta kapott igazán lendületet életemnek e része. Rengetegen vásároltatok már tőlem és hatalmas örömmel tölt el, amikor sokszorosan visszatérő vásárlóim keresnek meg újra és újra. Igazolva ezzel azt, hogy talán nem csinálom olyan rosszul azt, amit annyira szeretek. Természetesen ugyanennyire örülök az új vásárlóknak is - micsoda izgalom, amikor valaki "látatlanban", csak fotóról "ismerve" szavaz bizalmat az általam készített portékáknak és micsoda öröm, amikor a csomagot kibontva csupa dicsérő szavakat olvashatok!  
     Arról már nem is beszélve, hogy a nehezebb időszakaimban mennyien és milyen lelkesítően álltatok mellém - még a magánéleti gondok során is /amik ugyan nem egy "hobbiblogba" valók, de óhatatlanul is megjelennek itt - mert ez is én vagyok és hatásuk meg is látszik az általam készített dolgokon/, pedig nem is ismertek, csak virtuálisan...
     Visszatérve a lényegre: ezt a játékot azért ötlöttem ki, mert egyrészt néha olyan érzésem van, hogy szekrények, fiókok mélyének festek:). Igen, tudom - a pénzen kívül a szabadidő az, ami egyre kevesebb mindannyiunknak, viszont hörcsögösködni muszáj:)))))))))). Másrészt meg épp a közelmúltban ért az a "vád",  hogy az én portékáim annyira sz.rok, hogy nem is vásárol tőlem senki, ezért nem láthatók sehol, semmilyen blogon a cuccaim... Ami mondjuk nem igaz, de nem is lenne hiteles, ha én cáfolnám mindezt...
     Nos, mindezek miatt a segítségetekkel szeretném bebizonyítani a "fikázóknak", hogy ez nem így van, saját magamnak pedig azt, hogy tényleg szívesen használjátok is és nem csak birtokoljátok az alapanyagaimat:). Természetesen a segítségeteket nem kérem ingyen, bár sajnos nem tudok mindenkit honorálni:(. Ezért íme a játékom részletei:
- ha bármilyen alapanyagomat felhasználsz, vagy már felhasználtál bármilyen kreatív tevékenységhez - annak fotóját küldd el nekem e-mailben /barbara.l@freemail.hu/ "ezt készítettem" tárgymezővel. Ez lehet hímzőfonal, csipke, farkasfog, hímzővászon, dekoralap, hímzésminta, bármi amit én kreáltam - az sem kizáró ok, hogy más alapanyagokat is használsz még. Bármilyen kreatívság fotójával nevezhetsz, amiben van az én általam készített alapanyag is. /Tudom, hogy sokan használnak úgy alapanyagot tőlem, hogy különféle okok miatt azt nem nevesítik - természetesen ők is játszhatnak!/
- most kifejezetten kérem, hogy hirdesd  ezt a játékot akár blogon, akár FaceBookon a játék logójával, erre a bejegyzésre visszalinkelve.
- a fotók beküldésének határideje: 2013. január 31.
- a nyeremények:
1., a beküldött fotókból egy "kiállítást" rendezek, ahol majd bárki szavazhat a legjobban tetsző alkotásra. /A kiállítás elérhetősége és a szavazás szabályai a "megnyitó"kor lesznek publikusak a fair play miatt, természetesen erről időben értesültök./  A legtöbb szavazatot kapó alkotás gazdája egy 7.000.- forint értékű vásárlási utalvány /remélhetőleg:)/ boldog nyertese lesz. Amit az én portékáimból vásárolhat le.
2., az összes résztvevő neve bekerül egy kalapba, amiből egy szerencsés nyertes neve kerül kihúzásra. Ő szintén egy 7.000.- forint értékű vásárlási utalványt nyer, amit az általam készített alapanyagokra válthat be. Értelemszerűen minél több alkotás fotóját küldöd be, annál nagyobb esélyed van a nyereményre...

Figyelem! A részvételnek NEM feltétele, hogy teljesen befejezett legyen a munka, például egy keretezni szánt kép, varrásra váró tűpárna, stb., esetén elég magát a kész  hímzés fotóját beküldeni. Hacsak a befejezéshez nem akarod az én alapanyagaimat is felhasználni...:)
Természetesen korábbi, már kész munkák fotójával is nevezhettek! És természetesen több alkotással is lehet pályázni...

Bármilyen kérdésetek van: itt, vagy a barbara.l@freemail.hu e-mail címen keressetek bátran!

Barbaral

21 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az ötlet, természetesen játszanék veled és persze, hogy hirdetlek a blogon :)
    Köszi a lehetőséget és nem, a te portékáid cseppet sem szarok... Bárki is mondta rá, az van abból :)))

    VálaszTörlés
  2. Hú,ez nagyon izgi játék,jól kitaláltad:)) Én is jövök:)

    VálaszTörlés
  3. Naná, hogy nem hagyom ki! Már teljesítettem is párszor a feltételeket korábban, de természetesen nagyon szívesen megismétlem. :-) Most is egy olyan hímzésen dolgozom, ami a te fonaladdal készült és az általad festett farkasfoggal teszem teljessé. :-) A fanyalgók meg lehet, hogy nem tudnak olvasni, én ma is jártam olyan blogon, ahol a te fonalaiddal készült hímzést mutatták meg a bejegyzésben, és nem titkolták el, hogy ki festette. :-) Szóval tehetnek egy szívességet, akiknek nem tetszik, hogy te is tudsz ugyanolyan jó minőségű alapanyagokat, fonalakat festni, amikkel öröm a hímzés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Adri és tudom, hogy már túl is teljesítetted a feltételeket:).

      Törlés
  4. Szia Barbaral!
    Kukkants be hozzám, és meglátod, milyen gyönyörűek a fonalaid, ha még nem tudnád!!!... és hogy hány embernek tetszik :))) Természetesen küldök fotót is!!! ... és nagyon köszönöm a lehetőséget - a "játékra" és a "portékáiddal" való kreatívkodásra is!

    VálaszTörlés
  5. Izgalmas a felhívás, természetesen én is jövök:) Már nagyon sok szépséget készítettem a fonalaiddal, és mindig lelkesen hirdettem, hogy a Te alapanyagaiddal dolgoztam. Mint ahogy ezután is megteszem:) Megosztom a bejegyzést a blogon és a Facebookon is:)
    Imádom, mikor a gyönyörű selyem siklik a hímzővásznon, és biztosan ilyenre vásárolnám le a 7000 forintot:))))))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))). Köszönöm Jucus, láttam ám a TPS mintát, csak nem kommenteltem. Olyan gagyinak érzem ha megdicsérem a saját cuccaimat:).

      Törlés
  6. Hurrá! Meg egy esély hogy hozza jussak a "cuccaidhoz"! Nálam is korul lehet nézni, a hitetlenkedőknek. Ma vagy holnap meg érkezik az újabb adag Barbaral fonal és hímzővászon. Jobban varom a futárt ,mint kisfiam a karácsonyt :)))))

    VálaszTörlés
  7. Nekem is van már néhány ilyen hímzésem, sőt, közös SAL-unk is magában foglalja a cél érdekében festett fonalaid egyik-másikát, úgy hogy én is hozom őket! Jó ötlet volt a bemutató. :)
    Köszi, hogy még izgalmassá is tetted az ajándék lehetőségével. :)

    VálaszTörlés
  8. Ez egyszerűen fantasztikus!!! Alig várom, hogy elkészüljön a Tralalám!!! És ne foglalkozz a rossz nyelvekkel, az idő és a sok kedves szó Téged igazol!
    Köszi a játékot, nagyon kreatív, bátorító :) !!

    VálaszTörlés
  9. Ezt a felhívást én sem hagyhatom ki! :-)
    Igyekszem minél több fényképpel, a blogomon bejegyzéssel igazolni, hogy milyen szépek is az általad festett fonalak, vásznak, farkasfogak. :-) Köszönöm ezt a fantasztikus lehetőséget. :-)

    VálaszTörlés
  10. Gratulalok blogod 2. eletevehez.:)

    Sajnos (meg) nincs Barbaral termekem tobb okbol kifolyolag.Ezrt nem vehetek reszt jatekodon.Nagyon megfogott,amit irtal.En sokat csereberelek francia blogokon/forumon,hogy alapanyagokhoz juthassak ,valamint Magyarorszagi barataim segitenek/segitettek a beszerzesben.Sajnos nem kaphato sokminden,vagyik e ket kezemen meg tudom szamolni mi kaphato,ami a hobbinkhoz felhasznalhato...

    Sok szerencset a jatekosoknak.:)

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Emőke2012.10.17. 9:54

    Kedves Barbi!
    Mivel én megfestem magamnak ami kell,nem vagyok vásárlód,DE!
    Látom a szép portékáidat,benne az igyekezeted,a biszniszhez sok sikert kívánok!
    A becsmérlő emberek meg kicsit magukba nézhetnek/remélem olvasni fogják itt az összes hozzászólást,hogy mennyien vannak MELLETTED/milyen módszerekkel érvényesültek eddig és érvényesülnek majd ezután is,ugyanis nagyon sok barátnak nem nevezhető birka vonul utánuk sorban.De Barbi,egyáltalán ne törődj a sok "színházat"játszóval,mert irígyek,hogy neked is vannak szép sikereid mert azt tudják,hogy ami nem látszik azért még létezik!Vagy talán attól félnek vetélytársuk akad a "piacon".Gondolom a külföldi kézzel festett fonalat gyártók között nem alakul ki ilyen parázs vita,mert ott intelligensen intézik ezt,ha megjelenik egy új fonal a piacon nem kezdenek el fúrkálódni,de hát ez Magyarország.Fonal és festék-akár növényi,akár szintetikus volt,van,lesz- aki affinitást érez arra, hogy létrehozzon egy egyedi színkavalkádot,az meg is fogja tenni még akkor is ha ez egyeseknek nem tetszik!!
    Jó,hogy létrehoztad ezt a játékot,külön tetszik benne,hogy a maradékot nem kell visszaküldeni,ami eléggé kicsinyes húzás;-))))
    Azt hiszem mindent leírtam,lehet nyugodtan a mondatok mögé nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhh hát ezen behaltam, nagyon tetszik, nem tudok mélységesebben bólogatni a mostanitól :)))

      Törlés
    2. Tömény hozzászólás volt, köszönjük Emese:))

      Törlés
  13. Hát most mit írjak? Akik tudják miről van szó azoknak felesleges, akik nem azokat meg minek fárasszuk a részletekkel?
    Örülök, hogy nem vagyok egyedül és nem csak én látom másként a dogokat.
    No, mostantól kizárólag a játékra és a kreatívságokra koncentrálunk - remélhetőleg senki és semmi nem akadályozza ezt meg. Élni és élni hagyni...

    VálaszTörlés