Ma éjfélkor lejár...

     ...a határidő, de addig még lehet jelentkezni a játékra a kis hornbook-készletért. Ha esetleg valaki csak most tud időt szakítani a tanszervásárlás, évnyitók, stb., stb. után némi blogolvasgatásra és lemaradt volna:).


     Nálunk ma délután volt az évnyitó és már házi feladatot is kaptunk holnap reggelre:). Néha nem tudom mi a jobb: a szünet, vagy a tanév... Mindenesetre akinek van kedve és ideje, az még jelentkezhet és most már azt is elárulom, hogy - bár nem volt feltétel - mivel sokan hirdették/hirdetik a játékom, úgy döntöttem azok között is sorsolni fogok egy kis plusz ajándékot, akik időt szakítottak rá és megosztották, kitették a játékot.
     Addig is nyugodalmas vasárnap estét és remek tanévkezdetet kívánok mindannyiótoknak!:)

Barbaral

6 megjegyzés:

  1. Mikor hirdetsz már? :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj bakker :)))) Hát nyertest! :))))

      Törlés
    2. Ja:))). Ahogy írtam a játéknál, 5-én délután sorsolnak a gyerkőcök:). Nagyfiú hazaér a suliból, eszik /mert azt muszáj/ és kihúznak 3 nevet. Én dokumentálom és közzéteszem - cirka 2-3 óra kell az egészhez... csupán:))).
      Tehát szerda este 8 óra magasságában lesz a nyertes, pontosabban a nyertesek neve látható a blogon és a FaceBook-on is. Uff:).

      Törlés
    3. Jaj bocsánat Nagy Fehér Főnök, nekem csak a 2-a ragadta meg a figyelmem és a hornbook kit, mást nem volt képes feldolgozni a személyes komputerem :)))
      Hát akkor türelmesen várok... A medveasszony ereje legyen veled!

      Törlés
  2. :-D
    izgatottan várom a fejleményeket....

    VálaszTörlés