Lavender Farm... - Sneak peek...

       Egy újabb saját szösszenet:). Most csak egy részlet, hamarosan mutatom végső formába öntve is:
       Tiny details from a sample of mine:

 'Lavender Farm' by Barbaral:)

         A héten még lehet jelentkezni a játékomra, várlak szeretettel:)
      And still hold my giveaway - details here.

Barbaral


3 megjegyzés:

  1. Jajj de kis aktív vagy :))) Nem akarsz adni a mojodból, nem vagyok ám nagy igényű, csak egy pöttyet kérek, hogy ne úgy nézzek már minden reggel, mint a felmosórongy :)) Viccet félretéve kivi vagyok mi lészen ez elkészülten.

    VálaszTörlés
  2. Aktív?:) Képzeld ha nem lenne rendes munkám, gyerekeim, háztartás, kert, ja meg persze a drága uram, hogy a szomszédokat ki ne felejtsem:))). Egész nap csak pingálnék, böködnék, rajzolnék...

    Te meg a felmosórongy-kinézés... haggyá má:)!

    Én is kíváncsi vagyok, mi lesz belőle ha nagy lesz:)))))). Egyelőre örülök, ha a hímzés részével kész leszek záros időn belül, pedig nem egy nagy minta:).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahh, mer rég nem láttá' :)))) Épp valamelyik nap hisztiztem, hogy kéne egy kis szabadidő nekem is néha, mer nincs és jelentkeztem egy ajándékláncba (!). Szeptember 15-ig kellene alkotnom, már megvan a koncepció, a kivitelezésre nincs időm. Úgy sajnáltam magam :)))
      Szóval nagyon várom a mintát, kíváncsi leszek rá, a madaras is olyan aranyos, nagyon tetszik, remélem megnyerem az egyik kitet, hogy majd 2160 körül kivarrhassam:)

      Törlés