Készen vagyok:)... - I'm ready:)...

     ...szinte teljesen:). Néhányat még címkéznem és fotóznom kell, de a munka oroszlánrésze kész. 100% tisztaságú selyemhímző 11 színben és pár új pamut hímzőfonal:
     ...some of these are my new colours, 100% pure silk embroidery thread, hand dyed by me:


     Részletek és még néhány újdonság holnap kora délután /hacsak a szomszédok nem találnak megint alkalmat a tivornyázásra:). Ma hajnali egykor is bekopogtattak, hogy vége van a bulinak ahol voltak, de nincs kedvük hazamenni... Még fent voltam, címkéztem a fonalakat, mondtam bejöhetnek ha segítenek:))) Ugyanis már a péntek estémet is elitták - velem együtt:) - márpedig csak esténként tudok bíbelődni a kis dolgocskáimmal, örülök ha napközben a fotózásra tudok néha időt szakítani. Ha átjön valamelyik kedves szomszéd "beszélgetni" akkor jól megcsúszok a tennivalókkal. És hetente 2-3 alkalommal találnak alkalmat, hogy átugorjanak "néhány órácskára". Szerencsére ma elég másnaposak voltak, de holnap tuti megint jelentkeznek egy málnára:))). Remélem csak azután, hogy feltettem minden újdonságot:). Nagyon szeretem őket, de ami sok, az sok:)))/.
     Details tomorrow... Meantime you join to my giveaway...

     Addig is jelentkezhettek a játékomra, amiben immár 2 készletet fogok sorsolni:).

Barbaral

5 megjegyzés:

  1. Ittatok, vagy nem, mindegy, nagyon szép lett minden fonál.
    Jó alkalom a tivornyázásra:minden. Igyatok, írjál, csak megértjük!

    VálaszTörlés
  2. Örülj neki, hogy ilyen szuper szomszédaid vannak, az enyémekhez elő kellene vennem a magnetron fegyverem, ha bekopogtatnák éjjel :)) A fonalak szépek, csak jó lett volna még pár fotó, de várom a holnapot, ha megérem :))

    VálaszTörlés
  3. :). Jó lett volna, jó lett volna:). Nekem meg jóvóna egy budi aranyból:))) /by Austin Powers:)/

    Ja a szomszédoknak tényleg örülök, irtó rendesek meg jó fejek, csak nincs annyi szabadidő a világon, amennyit el tudnának kvaterkázni:))). Ma délelőtt fél tizenegykor halészléfőzést akartak rendezni, mondtam ha hoznak megesszük, amúgy ma zárva a bazár:))))).

    Csak nem vagy beteg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Észbe kaptam, nem nem voltam beteg, csak agyilag, de ezt tudod te is :)) A halászlevet nagyon nem szeretem, úgyhogy ezzel engem nem tudtak volna megfőzni. Nálunk az egyik IQherceg mostanság rendkívül vagán dolognak tartotta, hogy este 9-10 körül kezdte el bőgetni a motorját az erkélyünk alatt, mert az agybénulása miatt nem tudta betolni 5 métert és különben is az nem vagán tezsvírem... Egészen míg az emberem rá nem szólt, hogy figyu már, kisgyerek van meg minden. Jaj de szeretem őket, a párom már mikrohullámú fegyvert akar 'építeni' bevetésre ellenük, eddig még sikerült megakadályoznom ezirányú törekvéseit :)
      Szóval minden okés, remélem nálatok is :)

      Törlés