Halloween-mánia...

     Többször is írtam már mennyire szeretem a Halloween-t. Tudom, sokan ki nem állhatják, hozzám mégis ez a fajta halál-megközelítés áll közelebb. Nem beszélve arról, mennyi lehetőséget nyújt ez az ünnep a dekorálásra, kreatívkodásra:))). Minden évben frissül néhány új darabbal a Halloween-kollekciónk, íme a legújabbról egy gyors fázisfotó:

Cats, Bats & Witches - The Prairie Schooler
Evenweave: 32 count, ecrü
Threads - DMC /as to the original pattern/

     Kivételesen az eredetileg ajánlott színekkel hímeztem:). Azon még gondolkodom, hogy a kész hímzést megteáztassam-e? Szerintem jól állna neki egy kis öregítés... Szerintetek?


7 megjegyzés:

  1. Szia! Én nem öregíteném, csak sötétkékkel megcsinálnám a hátterét (azt hiszem).Amúgy begértem a halloween-szimpátiádat. Én nagy vámpír-téma rajongó vagyok (lásd. Angel sorozat pl.), és ehhez szervesen illeszkedik ez a téma is. Csak nálunk nincs hagyománya otthon. Most vettem először tököt is. Majd szépen, fokozatosan ráállunk mi is kicsit jobban :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jópofa lett :-)! Magam részéről megszavaznám neki az öregítést, de így is teljesen rendben van (sokat segítettem, igaz? :-D).

    VálaszTörlés
  3. Jó ki hímzés lett:) A teáztatásra voksolnék én is:)

    VálaszTörlés
  4. Én is halloween mániás vagyok, nálam is minden évben egyre több a dekoráció, hímzés. Én is szavaznék egy kis öregítést neki.

    VálaszTörlés
  5. Én is meghívnám egy teára...
    barbara.lkukacfreemail.hu címre írtam Neked, de mindig visszaköpi.
    Mit néztem el? Kati

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm az ötleteket lányok! Most még tanácstalanabb vagyok:)))).

    Kati! Valami bibi van a freemail-el, én sem tudok belépni:(. Esetleg próbáld meg a pepecselo kukac gmail pont com-ra küldeni az üzenetet!

    VálaszTörlés