Becsengettek...

     ... és a csemetéim is elindultak tegnap első osztályba és középső csoportba. Furcsa még, szokni kell, hogy ilyen sokat vannak távol. Ahogy furcsa az is, hogy egyetlen nap alatt annyi mindent tudok elvégezni, amit a nyáron hetek alatt sem.
     Van mivel utolérni magam, unatkozni nem fogok, de máris várom, hogy délután 4 óra legyen:))). A suliban ma már szülői értekezlet is lesz, persze esz a kíváncsiság mit is fognak mondani a tanítónénik...
     Néhány hét múlva, ha naprakészek lesznek a papírmunkák, megvalósítva az utóbbi hónapokban félretolt ötletek, újítások és akciók - szóval minden munkával kapcsolatos dolog és végre a kamránk /20 négyzetméterével akár raktárnak is nevezhetném/ felújítása is befejeződik, meg a blogom is betölti 1. életévét, majd újra játszani fogunk. Addig csak néhány apróságot tudok mutatni, illetve félkész munkákat. A többi meg nem publikus még:)))).
     Ezek az apróságok már célba értek:

Manka Minta: régi motívumok nyomán - Manka: traditional Hungarian samples
Hímzővászon - evenweaves: saját festés - naturally hand dyed by me /'Vanilla'/ 32 ct
Hímzőfonalak - threads: saját festés - naturally hand dyed by me /'Mogyoró', 'Azúr', 'Rózsafa', 'Óarany'/ & DMC
Farkasfog - ric-rac: saját festés - naturally hand dyed by me
6x4 cm


5 megjegyzés:

  1. Esetleg azt meg tudnád mutatni v. írni röviden, hogy hogyan is készültek az apró "lógósok"? Merthogy nekem is nagyon tetszik, s ha lehet, lekopiznám :)
    Köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
  2. Köszi csajszik:).
    Jövő héten valamikor összehozok egy fényképes tutorialt a lógósokról:))). Úgyis folyamatban van még néhánynak a véglegesítése.

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék egy díjat átadni neked, nálam átveheted. :)

    VálaszTörlés