Ajándék Adritól:)))

     Gyönyörű ajándékokat kaptam Adritól , amit ahogy írta: "...vigaszdíjként küldök, mivel sanszos volt, hogy te nyered meg a legutóbbi játékom, ha mertél volna jelentkezni:-)...".
Igazából nem a merészséggel volt a baj, csak hát a szerénységem, ugyebár:)))
     Már megírtam Adrinak, ha minden játéka után ilyen vigaszdíjakat kapok, direkt nem fogok merni jelentkezni:))) Íme:

És még csoki is volt a csomagban, de ő nem érte meg a fotózást...

Adri itt is köszönöm még egyszer, én és a csemeték is:)))

     Más: végül is döntésre jutottam. Hogy némi rendszert adjak a dolgoknak, nyitok egy bolt-oldalt, ahol mindig meg lehet nézni az aktuális hímzőfonal és -vászon kínálatot. Így minden egy helyen lesz, tudom aktualizálni a "készletet", bárki bármikor tud nézelődni és nem kell arra várni, hogy e-mailben küldjem a képeket, meg hogy miből mennyi van.
     A tervek szerint holnap el is kezdem feltölteni a cuccokat, lehet majd nézelődni, venni-vinni:).

6 megjegyzés:

  1. Itt is szívesen! :-) Te sokkal jobb fotót csináltál róla, mint én. :-) A boltos oldalt várom, mert nem gondoltam, hogy a vásznakat eladásra szántad, és a hagymával festettek nagyon tetszenek. Szóval lehet, hogy beruházok majd nálad némi alapanyagra. :-)

    VálaszTörlés
  2. Eredetileg eladásra szántam egy részüket, csak amikor a végeredményt látom mindig meggondolom magam:)))

    Aztán arra jutottam, hogy a legoptimistább becslések alapján /ha 100 évig élek és napi 24 órában hímzek/ sem fogom soha felhasználni őket.
    Ezen megérzésemben drága férjem is támogat, aki finoman megjegyzi néha, hogy nagyon tetszik neki amit csinálok, de azért jó lenne ha több fogyna mint amennyit festek.
    Szerinte ugyanis elborul az agyam, ha nekiállok pepecselgetni és nem érti miért kell egyszerre 50 motring fonalat, vagy több négyzetméter vásznat festeni, mikor sokkal kevesebbet is lehetne... De hát ő nem ért ehhez, ezért nem is hallgatok rá:)

    Így aztán muszáj megválnom tőlük, főleg, hogy rengeteg ötlet és kísérlet van még a fejemben:)

    VálaszTörlés
  3. Rendben Zsuzska:)

    Adri! Azért ma eljött velem fenyőkérget szedni:)))

    VálaszTörlés