Tavaszvárás:)

Bár az elmúlt hetekben szinte semmi időm nem volt hímezgetni, azért mégis csak elkészültem a KicsiKató tavaszváró-varró felhívására kigondolt dolgokkal. Na nem kell semmi extrára gondolni és az idegállapotom ziláltsága miatt nagyon örömködni sem tudok felettük, de azért megmutatom őket:

Varrtam tárolókat a gyerkőcöknek, mert abból egy gyerekszobában sosem elég. Kicsit csálék lettek /szerintem sose fogom már megérteni, hogy miért lesznek olykor idomtalanok a varromámyaim, mikor próbálok hajszálpontosan szabni-varrni:(/, de a célnak tökéletesen megfelelnek:

Ők lennének azok:)

Itt azért látszik, hogy nem tökéletesek...

Valamint készült 2 tavaszt idéző tűpárna is, egy Atalie minta részletét választottam hozzájuk. Igaz több bennük a hímzés és a horgolás, mint a varrás:) 

Egy halványabb és egy élénkebb színű is készült...

...púderrózsaszín hímzővászon az alap...

...rózsaszín hímzőfonallal körbehorgoltam...
   
...tavaszzöld /a férjem szerint libafos-zöld/ színű vászon a hátulja:)
 Bár a rózsa nem éppen tavaszi virág, azt hiszem a végeredmény egész tavaszias hangulatú lett

Nagyjából ennyi is a nagy tavaszi készülődésem eddig és nem is tudom mikor lesz időm bármi mást is csinálni:( A folyamatban lévő hímzéseimről nem is beszélve...
De azért a sok meló és a betegségek mellett bőszen kergetjük a telet, íme bemutatom az óvodai farsangi mulatság Barbie-ját és Buzz Lightyear-jét:
A kis drágáim:)))

Remélem, hamarosan tudok valami haladást mutatni a keresztszemes SAL-okat illetően, addig is jók legyetek:)


6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a két tűpárna, nekem eszembe se jutott, hogy a rózsa nem pont tavaszi virág, mert olyan vidám és szép lett :) A horgolás pedig nagyon feldobja az egészet! A gyerkőcök pedig nagyon édesek :)

    VálaszTörlés
  2. Ha feleennyire tudnék varrni, mint te, már boldog lennék. :-) A horgolótudományod pedig különösen irigylem, már jó ideje szeretnék megtanulni, de fogalmam sincs, hogy valaha lesz -e rá alkalmam. Aranyosak a tűpárnák is - szerintem a férjed még nem látott élőben libafost, ha ezt a színt ahhoz hasonlítja. :-) A gyerkőcök is aranyosak. Sajna mi idén kihagyjuk a farsangot...

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm csajszik, a gyerekek nevében is:)
    Apánkat meg majd elküldöm libafos-nézőbe:))))

    VálaszTörlés
  4. Очень симпатичные вещички получились!
    Приглашаю в мой блог: http://fullmoontheedgeofthesoul.blogspot.com/

    VálaszTörlés