Húsvéti képeslap-"cserebere" 2017...

     ...van kedvetek megint képeslapozni?:) A korábbiakhoz hasonlóan a lényeg, hogy kézzel készített lapokat küldünk és kapunk...
      Most is bármilyen technikával /hímzés, festés, dekupázs, varrás, lehet bőrből, fából, stb./ készült lappal, bárkinek lehet "nevezni", szokás szerint sorsolással fog eldőlni, ki kitől kap és kinek küld:).
Hogy izgalmasabb legyen a dolog, senki nem fogja tudni, hogy kitől fog kapni, mindenkinek csak azt árulom el, hogy kinek fog küldeni...
      Szóval akinek van kedve részt venni a csereberében, 2017. március 31. éjfélig jelentkezzen itt hozzászólásban, vagy e-mailben. Aki vállalna külföldi postázást kérem ezt is jelezze! Másnap kisorsolom a párokat és mindenkinek elküldöm mélben, vagy üzenetben a párja címét. A postázási határidő ápr. 10. hétfő lesz, a legkorábbi postázási időpont április. 05.
      A cserebere hírét nyugodtan vihetitek :) .



11 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm a jelentkezésed, a postacímed küldd el a barbara . l @ freemail.hu /szóközök nélkül/ e-mail címre légy szíves! Köszönöm!:)

      Törlés
    2. Vállalok külföldi postázást,ha kell.

      Törlés
  2. Én is szeretnék jelentkezni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy velünk tartasz:). A postacímed küldd el nekem a barbara . l @ freemail.hu /szóközök nélkül/ e-mail címre, köszönöm előre is!

      Törlés
  3. Részt szeretnék venni a játékban :)

    VálaszTörlés
  4. Idén is boldogan veletek tartanék, de 27-én "újrahuzalozzák" a kezem :o( Úh. most nem fog menni. De hirdetem én is és készítsetek szép lapokat! Pedig olyan jó adni is meg kapni is!

    VálaszTörlés
  5. Szeretnék jelentkezni én is.:)Nagyon jó ötlet.Vállalom a külföldi postázást is.
    Üdv:
    Andi

    VálaszTörlés
  6. Köszi a szervezést, Barbi! Majd szólj rám, ha indul a húsvéti ;)

    ผลบอล

    VálaszTörlés
  7. I see your blog daily, it is crispy to study.
    Your blog is very useful for me & i like so much...
    Thanks for sharing the good information!
    ดูหนัง

    VálaszTörlés