Erre használom én... 2. + Giveaway...

     ...újabb alapokat dekoráltam, ezúttal egyszerű karácsonyi mintákat rajzoltam rájuk, majd kissé kiszíneztem őket:

My new handmade decorations - by me
11x10 cm

     Egy részük az iskolai adventi vásárra készült, néhányat pedig szeretnék kisorsolni köztetek. Hogy mit kell ezért tennetek? Katt ide a részletekért!
     I would like to draw given some of the pieces from these. If you would like these, please click here!

Barbaral

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek lettek a karácsony szívecskék!
    Köszönöm szépen a játéklehetőséget .)

    VálaszTörlés
  2. Nyámi! Olyan szépségesek! Már begyüjtöttem jónéhány szépséges karácsonyi mintájú szalvétát! Ilyeneket meg nagyon szeretnék egyszer, így ha eszedbe jut valami, tudod..., vevő lennék rá:) Jelentkeztem én már a játékodra??? Mindjárt nézem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, megbeszéljük majd, úgyis tartozom még Neked, mert a múltkor galádul túlteljesítetted a csereberénket azzal a fél méterárubolttal, amit kaptam Tőled:))).

      Ezek nem dekupázsolva vannak, de lesznek olyanok is, csak én balga egy hirtelen felindulásomban /miszerint úgysem lesz időm rá/ elajándékoztam a szalvétagyűjteményemet. Már akkor megbántam, de így jártam:(. Most meg persze alig van miből gazdálkodni:))).

      Törlés
    2. Én szerencsésebb voltam mert elADTAM a kb. 1000db-os gyüjteményemet. De a lányommal válogattuk át, és ami neki, vagy nekem nagyon tetszett, azt megtartottuk. Meg közben-közben azért veszek is olyant, ami nagyon-nagyon tetszik:) Az a tartozás meg!!! Ugyan. Ezekért is adnék cserébe bármit, ha tudok. Mindenképpen fehér ilyenkéket szeretnék:) Fonaltartókat főleg, de simát is. Úgyhogy ha lesz időd, írsz??? :)

      Törlés
  3. Ezek csodálatosak,finomak.......!

    VálaszTörlés