Varrás, hímzés, gyurmázás...

Végre meg tudom mutatni, mikkel is bíbelődöm mostanában.
A gyerekszoba festése, a meló meg a napi mindenféle mellett /néha helyett:)/ már készülnek az óvodai adventi vásár portékái, a hóemberkék. Itthonra és a novemberi névnapokra madárházikókat bütykölök. Próbálkoztam némi levegőn keményedő gyurmával is, pici "gombokat" csináltam egy jövőbeni projekthez. Valamint ki vannak szabva a gyerekszoba új díszei: egy hercegnős és egy Verdás falvédő/tároló elemei.
Ja és egy kicsi LHN mintát is böködök az AMAP Noel 2009 mellett, meg persze készül az ajándék Belinda adventi naptárába is. Megpróbáltam 1 kép erejéig összeválogatni mindenből egy keveset, hogy meg tudjam mutatni őket, íme:

Egy kis ízelítő a folyamatban levő projektekből...

És most rohannom kell mert este csajos buli és biztos ami biztos kitakarítok és megfőzök hétvégére. Ki tudja mikor és milyen állapotban térek haza:) 6 év után először megyek szórakozni, ráadásul Pannám először fog nélkülem elaludni, pedig lassan 3 éves lesz...


2 megjegyzés:

  1. Ez igen, nem unatkozol mostanában! :) Szóval a két kis ördögfióka egy fiút és egy lányt takar a profilodban :) Levegőre keményedő gyurmából pedig gombokat gyártani, hát ez mekkora ötlet! Nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  2. Köszi:) Sajnos a mosást nem nagyon bírják a gombocskák, de jól el lehet velük szórakozni. A gyerkőcök is imádják.
    Igen, egy fiú meg egy lány és nem lehet mellettük unatkozni az biztos. Pedig jó lenne néhanapján pár "unalmas", csak kézimunkázással töltött óra:)

    VálaszTörlés